Vepřový jazyk je vedlejším produktem první kategorie a je chuťově i výživově srovnatelný s masem nejvyšší jakosti.
Detailní popis produktu
Má velmi bohaté vitaminové složení. Například vitamin cholin, který umožňuje správné fungování jater, nervů a metabolismu. Dále obsahuje některé zástupce skupiny B, tokoferol, thiamin a niacin. Z minerálů se zde vyskytují K, Ca, Mg, Na, S, Fe, Co, Mn. Jazyk lze právem považovat za delikatesu. Je lahodný a výživný.
Složení
Vepřový jazyk 100 % (sušené v potravinářské kvalitě).
Výživové hodnoty
Bílkoviny 55 %, tuky 29 %, vláknina 0,2 %.
Energetická hodnota
900 kJ (215 kcal) / 1 800 kJ (430 kcal
Trvanlivost
Výrobek vydrží 12 měsíců při správném skladování.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.